Små grodor & karuseller

Så har vi klarat av midsommar helgen och nu är det snart dags för semester. Även om jag är ledig och har varit länge så längtar man såklart efter att få vara ledig hela familjen.
 
Midsommar bjöd på god mat, små grodorna och skratt tillsammans med goda vänner. 
 
 
På söndagen begav sig familjen till gröna lund och roade sig kungligt. Det blev många karuseller och mjukglass med strössel på. 
 
 
 
 
 

Högklackat ska det va!

Tilde är just nu inne i en period med mycket fantasilek med dockor och låtsaskompisar. Det är så himla roligt att lyssna på henne och hur mycket hon speglas av sin omvärld. Idag var det viktigt att ha högklackat när hon var ute med Skrållan...dock inte så praktiskt kan jag tillägga! Att ha skor med klack har hon inte fått från mig iallafall,  det har jag aldrig:)
 

Fågelskådning

Fågelkvitter är för mig ett riktigt lyckorus! Det är ett välkomnande av våren och sommaren och en början på något nytt. I veckan har jag och Ted varit riktiga fågelskådare och spanat på både det ena och det andra. Jag
är så tacksam över att bo nära naturen och kunna få uppleva det här varje dag.
 
 
 
 
Talgoxarna har så fiffigt boat i en av grindstolparna. Bra skydd mot fiender men hur håle ska hon
få upp dem?
 
 

Vi har ett par tofsvipor som kommer på besök titt som tätt, med sig har de hela flocken småttingar som springer som yra hönor runt om på tomten och gårdsplanen. Ungarna är helt orädda till Teds stora förtjusning!
 
 
 
 
 

Poolparty

Idag har partyprinsessan varit på poolparty :-) Jag fick vara med på en hörna och satt och njöt på en barstol och drack läsk. Det serverades öl ur tappkran också (så jäkla tufft) men jag skulle cykla med Tilde hem så jag vågade inte. 
 
 
Tilde bada och busade med förskolekompisarna för fulla muggar!  Emellanåt kom de och tankade lite socker och annat gotti gott. Jag försökte få i henne en hamburgare men det gick inte.  Kan bara säga att de här människorna har en fantastisk uteplats och jag är så avis. Nästa år blir det att bygga altan och pool och utekök och bar med öltapp... *I wish*...
 
 
 

 

Nationaldagen

Hej fina du! 
 
Har det blivit något firande? Vi passade på att bjuda över lite vänner på middag. Det känns annars som helgerna försvinner iväg så man får passa på när det blir lite extra ledighet. Vi bjöd på helstekt oxfilé och potatiskaka och det blev riktigt mumsigt och lyxigt!
 
 
Recept hittar ni på icakuriren.se 
 
 

Härliga sommarkalas

Hej vänner, 
 
Hur har ledigheten varit? Här har det firats i flera dagar. Först ut var finaste svärmor som fyllde år och bjöd på supergod lax, marängtårta och godricka som gjorde mig alldeles för fnissig enligt Johan. 
 
Sedan for vi ut till Värmdö på lördagen och blev bjudna på en fantastisk fiskgratäng som min far lagat. Inget speciellt firande här,  bara mysigt att träffas och Tilde hade varit hos mormor och morfar sedan i torsdags. 
 
På söndagen var jag och Tilde på kalas hos vännen Nina som fyllde 4 år. Tjejerna hade en kanon dag och vi stannade ända till 16.00. Det var många trevliga mammor där också så vi trivdes båda två :-) Iallafall så kul att få lite egentid tillsammans med Tilde ♥♥♥
 
 Mitt stora ♥
Födelsedagsbarnet
Tjejligan
RSS 2.0