Ted 7 månader

Lilla toker, idag blir han 7 månader. Det växer mer och mer fram en personlighet, han är oftast sprudlande glad med tungan ständigt ute på vift men börjar även visa humör när saker inte går som han vill, när man tar något eller gud förbjude försöker få honom att sova. Han älskar att hitta på upptåg i sin gåstol, dra ut lådor, dra ner saker han kommer åt, knyta upp stolsdynorna.
 
2 små risgryn har tittat fram, inte smärtfritt, han har varit så sjuk den här månaden och förkylningarna har avlöst varandra. Introduceringen av mat har gått bra och han äter i regel en hel portion lunch numera, det mesta går i vilket är skönt. Amningen har vi precis avslutat i och med att vi försöker få honom att sova utan att äta på natten, det var nämligen bara på natten jag ammade. Men ersättning gillar han och det blir ett par flaskor om dagen fortfarande, ibland med 50/50 välling.
 
Han kryper inte riktigt ännu men det är på g, han kommer upp på alla 4 och står och gungar. Han kan ta sig fram ålande men blir väldigt frustrerad, har inte riktigt den smidigaste tekniken ännu och ibland tar han sig bara bakåt, Sitter gör han men man får vaka lite då det kan bli platt fall, i soffan är han dock duktig på att ta sig från sitta till krypställning. Man märker att han övar och övar och klättar på oss så man blir galen, inte still en sekund! och i sängen och på skötbordet kastar han sig runt på en gång.
 
Här om dagen började han med nya ljud också, just nu är det papapapapapapapa.... hmm.... mamamama borde det väl vara?
 
 


Kommentarer
Mormor

Lilla goa charmtroll tänka sig vad tiden går! Kramar mormor

2013-11-24 @ 15:35:49


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0