En glad liten kille

....oftast... i alla fall så länge man får uppmärksamhet, nej för att sitta i sin babysitter och spana det duger inte längre. Ligga på golvet är väl lite sisådär, helst vänder han runt på en gång och blir sedan frustrerad. Nej det är underhållning för hela slanten som gäller nuförtiden. Räddningen är att glida omkring en stund i fyrhjulingen, men det handlar oftast om minuter om inte syrran är hemma och busar förstås.
 
Det är en liten kille som har lätt till skratt och älskar just nu att göra pruttljud med munnen så saliven sprutar!
 
Nätterna har varit oroliga, mycket tack vare den där nedrans förkylningen som vägrar släppa. Inatt var vi uppe mellan 3 och 4 för han var väldigt rosslig, men efter lite mat, bajs och kärlek somnade vi om... för att vakna med tuppen klockan 6.... Zzzzzzz....
 
Vi har börjat lite smått med smakisar och han mumsar i sig det mesta och är väldigt nyfiken, dock handlar det fortfarande bara om någon tesked. Ersättning blir det också, ungefär två flaskor om dagen som komplement till amningen. Jag märker att han behöver det för han är väldigt hungrig, rätt skönt att få lite vila från amning också för han har alltid velat äta ofta, ända sedan han föddes och jag har väl inte riktigt haft krafterna att ge honom det han behövde.
 
 
 


Kommentarer
Mormor

Vad go och söt han är, lillprinsen! kramar från mormor

2013-09-26 @ 21:55:14


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0